Sponsoren

De Schutsemarkt wordt elk jaar op de tweede zaterdag in juni georganiseerd langs het Pekelderdiep in Nieuwe Pekela.  (www.schutsemarkt.nl)  De markt bestaat uit minimaal 70 kramen en trekt jaarlijks ongeveer 7500 bezoekers!

Voor een aantrekkelijke markt  huren wij o.a. (plaatselijke) verenigingen of bands in, die dan met hun sportieve, culturele of muzikale talenten op onze markt aanwezig zijn. Om dit te kunnen blijven verwezenlijken, vragen we u om een financiële bijdrage.

0
trouwe bezoekers

Als eventuele tegenprestatie kunnen wij reclame uitingen op onze website en Facebook pagina plaatsen en mag uw bedrijf met reclame uitingen op de markt staan.

We hopen dat u met uw bedrijf wilt bijdragen aan het doen slagen van De Schutsemarkt, editie 2023, en zijn natuurlijk altijd bereid om persoonlijk over verdere invulling te praten. Stuurt u daarvoor gerust een bericht aan onze penningmeester, Janny Ham, via info@schutsemarkt.nl, dan wordt er contact met u opgenomen.

Sponsoren van de Schutsemarkt:

Siefkes vastgoed

Siefkes Vastgoed is al jaren een gevestigde naam in de Pekela's. Met veel expertise, plezier, transparantie en een goede dosis humor zorgen we voor een prettige ervaring voor al onze klanten.

EnergyStock

EnergyStock biedt unieke snelle gasopslagdiensten die u de flexibiliteit geven die u nodig heeft voor portefeuillebeheer en handel. Injectie- en opnamecapaciteit is het hele jaar door 24/7 beschikbaar.

Becker Installatietechniek

Becker Installatietechniek is totaalinstallateur en familiebedrijf, gevestigd in Nieuwe Pekela. Wij verzorgen cv-installaties, inclusief radiatoren en vloerverwarming, ventilatie met WTW-unit, sanitair, dakwerk, airco, elektrotechniek en loodgieterswerk.

Becker Verzekeringen - Hypotheken

Becker Verzekeringen & Hypotheken is een onafhankelijk tussenpersoon voor alle verzekeringen en persoonlijk financieel advies.

In't Hout Sierconstructies

In 't Hout Sierconstructies is een modern bedrijf gevestigd in Nieuwe Pekela. We zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van hekwerken, carports, veranda’s en tuinkamers.

Autoservice Dik

Autoservice Dik is gevestigd op Holland Marsch en is uw specialist in APK, service & onderhoud

Modehuis Tunteler

Modehuis Tunteler biedt u 500 m2 winkelplezier met een uitgebreid assortiment van de mooiste damesmode van de bekendste merken en beschikt over ruime paskamers en een deskundig verkoopteam.